Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Home ProductsSmall Pellet Mill

Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750

Good quality Small Pellet Mill for sales
Good quality Small Pellet Mill for sales
Rotexmaster, is recommended!!!

—— Mojo

Good equipment and also good service, I believe them!

—— Erhan

ROTEX machine is really good quality,I bought one for wood pellet high efficiency.

—— Mike

I bought ROTEX machines,how it’s really good efficiency,and their after sales service is pretty nice,engineers gave me strong support.Thanks very much

—— Wade

Quality is first ! Good service ! This is ROTEX MASTER.

—— Yasin

I am a trader, and I like to cooperated with ROTEX MASTER, they gave me good machines, and I got much profits, I am glad work with them.

—— Ladi

I'm Online Chat Now

Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750

China Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750 supplier
Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750 supplier Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750 supplier Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750 supplier

Large Image :  Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750

Product Details:

Place of Origin: CHINA
Brand Name: ROTEXMASTER
Certification: CE,ISO
Model Number: YSKJ200

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1
Price: USD900/UNIT
Packaging Details: Iron-Packaging or wooden cases seaworthy packaging
Delivery Time: 5-8 work days
Payment Terms: L/C, T/T
Supply Ability: 50 UNITS PER MONTH
Contact Now
Detailed Product Description
Name: 2016 Small Homemade Animal Feed Pellet Making Machine Price Feed Pellet Mill Power: 5.5kw
Pellet Diameter: 2-6mm Capacity: 300-500kg/h
Size: 1150x530x750 Weight: 150kg
Color: Green Write Material: Grain Powder
Mold Diameter: 200mm Motor: Simens Beide

2016 Small Homemade Animal Feed Pellet Making Machine Price Feed Pellet Mill

 

Introduction:


This is one kind of small flat die home use pellet machine, it is driven by strap, and can extrude feedstuff pellets from all kinds of oil cake, grains for animal food and get wood pellets from soft wood and different straws.

Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750

1.Range of use and features of products

YSKJ series flat membrane pellet machines are small and medium-sized pellet feed processing equipments which are specially designed for the feeding in rural areas

and small-sized farms and rabbit warren.

Main performances and features

(1) Simple structure and wide applicability. Small cover and low noise .

(2) Power feed and grass power can be made into pellet with only some liquid. Therefore, the water

containing rate of pellet feed is the same as before when it is made into the pellet, which means that it

is more conductive to storing.

(3) Pellets made by this machine are with high hardness,smooth surface and full of internal curing,

which can not only improve digestion and absorption of nutrition but also kill the general pathogenic

microorganisms and parasites. They can be used for feeding rabbits, fish, ducks, cattle, sheep and

pigs, which have a higher economic benefit compared with mixed power feed.

2. Working principle

HT series flat membrane pellet feed machine works at the basis of mechanical circular motion, and

are driven by the motor power, which can drive gear( or belt) pass to spindle flat membrane and then makes the pressure roller rotate in the function of

friction. The high friction temperature between pressure roller and flat membrane can make power

material gelatinize under high temperature. Protein coagulate s and changes its figure and comes out

from membrane hole under extrusion effect. The needed length of pellet can be gained by adjusting

cutting knife. Pellet,after discharging, will be sent outside the machine by material throwing tray.

Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750

About the machine:

 

Q1. Does this machine can make wood pellets?
Answer: This machine can not make wood pellets. It is only can be used to make feed pellets for poultry. If you want to make wood pellets, you need bigger models.


Q2. What is the spare parts for this small pellet machine?
Answer: The spare parts for this machine are one die and two rollers.

 

Q3. How often should I change the spare parts?
Answer: The longlife time of the die and rollers is 1500 hours at least. It needs to change the easy weared parts every five months. If maintained and used well, the parts can be used about EIGHT months or more.

 

Q4. How often would the machine need to be serviced?
Answer: Every three months is the best for the machine.

 

Q5. Does the raw materials require any additives to aid in the forming of the pellets?
Answers: It doesn't need to add any additives to aid in the forming of pellets. The only thing you need to do is to control the moisture of the raw materials properly.

 

Q6. What's the warrantee time?
Answer: One year for main machine, except the spare parts.

 

Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750

Problem investigation and trouble shooting:

 

Q1. I want to make feed pellet for chicken, what's the proper diameter of the pellets?
Answer: Diameter of pellets and application(for your reference):

Applications: Fish Piglet Rabbit/ chicken/pig Sheep Cow Pellet stove Charcoal briquette
Diameter(mm) 1.5-2.8 3.2 3-4.2 5-6 7 8 10-20

 

Q2: The machine works well, but it can not make pellets, it is hard to form pellets. What can I do?
Answer: If the moisture is too high or too low, it is hard to form pellets. It would be better if the moisture is between 13-25%, and the moisture depends on the raw materials. Different raw materials, different moisture.

 

Q3. The capacity becomes smaller after a period of time use, why?

Answer: Probably because the gap between die and rollers is too big. Please decrease the gap between die and rollers. Or it is because the moisture of raw materials is too low. Add some water to increase water content.

 

Q4. The machine stops suddenly during working.
Answer: There must be a big, hard foreign object or metal enter the machine, please cut off the power and get the object or metal out of machine.

 

 

Technical Parameters

 
 
Model
 
 

Power(kw) Diameter(mm) Capacity(kg/h)

 
Dimension(mm)
 

Weight(kg)
YSKJ120 2.2-3 2-6 80-100 600*450*900 50
YSKJ150 4 2-6 100-300 750*350*850 110
YSKJ200 5.5-7.5 2.5-8 300-500 1150*530*750 150
YSKJ250 11-15 2.5-8 400-700 1250*600*850 200

 

Packaging: Wooden Crate or Pallet or bare package in standard containers for export;

 

Shipping: All machines will be sent by sea, if you need other kind of transportation, please inform us in advance. And all machines would be shipped in 7 days after the receipt of payment. Before and after shipping, we will take photos of machines and send photos to client.

Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750
Green Wood Pellet Mill Machine Grain Powder 300-500kg/H 1150x530x750
 

Contact Details
Shandong Rotex Machinery.,Co.Ltd.

Contact Person: Mrs. Zhang

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)